Webasto Board
Orbbasto 5.5 PLUS

Платка ORBBASTO 5.5 съдържа подобрено запалване , транзистори по плюс и всички екстри на версия 5.2 като диагностиката е през блутут на компютъра , лаптопа или телефона. Това дава възможност отдалечена диагностика и настройка на платката безжично от разстояние през компютъра, лаптопа или телефона.

Показва кога Свеща работи , и дали е прекъснала, може да се настройва границата на температурата между Режим Горене 1 и 2.

Показва Код и Тип на няколко вида Грешки поради които печката гасне. От там може да разберете дали има Пламък може би недостатъчно гориво , дали Напрежението е ниско което може да е причината в слаби кабели или друг тип грешка.

ГРЕШКИТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЧИСТЕНЕ.

Има два режима на горене със отделни настройки , настройка на свеща , настройка на горивната помпа , настройка на турбината и вентилатора и настройка на времето на работа и на температурата на прегряване и охлаждане. Тази платка лесно се монтира и на въздушни печки за отопление.

Webasto Board ThermoTop C/E/P/Z/D ORBBASTO

Webasto Board ThermoTop C/E/P/Z/D ORBBASTO

Диагностична програма за Orbbasto 5.5 PLUS
Windows XP,7,8,10 & 32 ,64 bit

Webasto Diagnostic Program Orbbasto

Диагностична Програма за Андроид Телефон за платка ORBBASTO 5.5

Програмата е Free , като преди да я пуснете включете блутута на телефона и сдвоете телефона със печката като всяка платка има уникално име и парола за да може да се разпознава от собствениците и да не може да се вързват случайни хора със вашата печка. Уникалното име и парола се получават при закупуването на платката. След като включите блутута стартирайте програмата и от началната страница изберете устройство (печката) за да се свърже програмата с печката. От тук нататък бутоните и настройките са аналогични като при програмата за Windows. За по подробна информация за работа с диагностичните програми вижте раздела ОПИСАНИЕ по долу.Webasto Diagnostic Program Orbbasto , pcb