EBER Board VeskoBasto
Характеристики

Платка VeskoBasto е аналог на оригиналната платка за Печки EBERSPACHER D1L - 12 Volt, D2L - 12 Volt, D3L - 12 Volt, D5L - 12 Volt, и предназначена е за директна смяна на оригиналната и се активира аналогово (Таймер или Дистанционно Управление ). Платката има програма за диагностика по Клиния и е адаптивна за всякави видове горивни помпи(12волта),настройки на мощноста , както и времето на работа на печката и др.Платката е разработена с цел да спестява време и пари на бъдещите си собственици.

Платката е усъвършенствана и опростена максимално схемно , апаратно и програмно като са запазени достойнствата на оригиналната платка са добавени екстри и допълнителни възможности. Платката е със много опростено и надеждно схемно решение , евтина за производство , удобна за експлоатация , и лесна за поддръжка и ремонт като са използвани елементи които са широко разпространени на пазара и са много евтини. Високото качество и ниската цена и високата надеждност и удобство за клиента доказва високата технология на която може да разчитате. Достойнствата на нашата платка са пълна съвместимост 1:1 със оригиналната , лесен монтаж (подмяна на оригиналната), бърз , лесен и евтин ремонт и широкоразпространени и достъпни и евтини елементи.

Платката е много издръжлива на големи товари, използвани са мощни транзистори със 100% запас по мощност, издръжлива на електрически натоварвания и висок температурен диапазон от -40 до +105 градуса. Преминала е изпитания във автосервизи на реални печки в автомобили и работи отлично. Много лесно запалва и поддържа стабилно горене , много по-бързо загрява и вдига температура. Монтирана е и работи в много автомобили и кемпери и бойлери за топла вода.

Платката има диагностична и настройваща програма за диагностика на печката и на отделни нейни модули както и за настройка на работата на платката.

С тази програма може да се пробват отделните функции на печката и платката , както и да се настроят честотите на Турбината и Горивната Помпа , Времето на Работа и Други и да се запишат тези настройки в паметта на Печката. Така запомнени Печката вече ще работи с тези настройки. Това дава възможност за подмяна със различни модели свещи и различни модели горивни помпи. Програмата не се нуждае от инсталация и драивери и заработва веднага щом укажете Ком Порта в Конфигурацията и свържете Печката с Диагностичния Кабел.

Платката се свързва към компютъра или лаптопа през стандартен K-Line адаптер който се използва в автосервизите за диагностика на автомобили. Може да се закупи от всеки магазин за авточасти или да се направи по дадената схема. Възможно е също така да се свърже чрез преходник USB-RS232 към USB порта на лаптопа.